Oldal kiválasztása

A mixerbeton ár igazán megéri az árát…

2+1 oknak köszönhetően

A mixerbeton megéri az árát…hogyan lehetséges ez?

A mixerbeton sokak szerint feleslegesen drága betonfajta. Ezért úgy gondolják, hogy a mixerbeton ár magas, pedig nem is éri meg az árát. Mennyivel egyszerűbb – és olcsóbb! –, ha mi magunk megvesszük a beton összetevőit. Aztán fogjuk magunkat, és kikeverjük a szükséges betonmennyiséget, majd lebetonozzuk, amit le kell betonozni.

Sokan úgy gondolják, hogy a mixerbeton nem éri meg az árát…

Vagyis megspórolunk egy csomó pénzt azzal, hogy nem költünk olyan felesleges dolgokra, mint a mixerbeton.

Pedig valójában éppen az ellenkezője igaz. A mixerbeton ára igazából nagyon is kedvező, és még akár kisebb tételű mixerbeton-rendelés esetén is az maradhat. Sőt, mindezt úgy, hogy egyúttal időt, energiát és felesleges idegeskedéseket is megspórolhatunk, ha mixerbetont rendelünk.

És hogy hogyan lehet mindez lehetséges? Máris elmagyarázzuk.

Hogy a mixerbeton ára kedvező, annak 2 fő oka van

Ha nagyon röviden akarnánk megmagyarázni, miért kedvező a mixerbeton ára, akkor elég lenne csupán két tényezőt megemlíteni. A mixerbeton ára kedvező lehet egy építkezőnek, mert:

1. ok:

Az üzemileg, nagy tételben készült mixerbeton ára fajlagosan kedvezőbb lehet egy adott építkezés feladataihoz.

2. ok:

Továbbá a mixerbeton ára hosszabb távon is megtérül, köszönhetően a jó minőségnek, ami tartós eredményt garantál.

Ez a 2 fő oka annak, hogy a mixerbeton ár igenis kedvező. Ám ehhez még hozzájárul egy 3. ok is, de erről majd kicsit később…

1. ok: A mixerbeton ár kedvező, mert a nagyüzemi gyártás kedvezővé teszi…

A mixerbetont gyártó üzemek a mixerbetonhoz szükséges hozzávalókat (cement, sóder, egyéb adalékanyagok) nemcsak egy építkezés anyagszükségletéhez veszik meg. Hanem sok-sok építkezéshez; ami azt jelenti, hogy nagy tételben vásárolnak be ezekből.

Márpedig, tudjuk jól, minél többet veszünk meg valamiből, annál nagyobb kedvezményeket tudnak adni az árból. Nincs ez másként a mixerbetonnal sem, és ezért tudnak kedvezőbb árakat adni a mixerbetont forgalmazó cégek ügyfeleiknek.

2. ok: A mixerbeton ár kedvező, mert minőségi és tartós anyagból építkezhetünk…

A betonüzemek egyrészt:

  • az alapanyagokat sokkal alaposabban ellenőrzik, vizsgálják át, és csak a legjobb minőségűeket használják fel a mixerbeton előállítása során;
  • professzionális eszközeikkel sokkal pontosabb keverési arányokkal dolgoznak, ami nemcsak minőségibb végeredményt, de kevesebb anyagszükségletet is eredményez.

Vagyis olyan, minőségi, kifejezetten az adott építkezésre szabott mixerbetont kínálnak, ami hosszú évekig szilárd, tartós betonfelületet garantál – szakszerű kezelés mellett. Tehát a mixerbeton ára hosszú távon is megtérül.

És végül, ne feledjünk: a mixerbeton ára kedvező, mert gyorsabb, könnyebb és egyszerűbb dolgozni vele. Az idő, energia, erőforrás pedig mind-mind pénzbe kerül…

Betonozz.hu: a mixerbeton szakértője.

mixerbeton ára