Oldal kiválasztása

Betonpumpa bérlés, vevőink igényeihez alkalmazkodva

A mixerbeton így juthat gyorsan, jól, a megfelelő helyre

A mixerbeton egyik leghasznosabb kelléke – mellyel talán csak a mixerkocsi versenyezhet – a betonmpumpa. Ha tehát a mixerbetont választja, akkor már érdemes megfontolni a betonpumpa bérlését is. És ha igazán jól akar járni, a mixerbetont és a betonpumpát egy helyről szerzi be. Vagyis nálunk rendeli meg az ön számára leginkább megfelelő mixerbetont, és kér hozzá betonpumpát is.

Így juthat hozzá legkönnyebben a legjobb minőségű mixerbetonhoz, és így jut el a mixerbeton a legkönnyebben, legjobban a rendeltetési helyére.

Betonpumpa bérlése, amikor nincs is más megoldás

A betonpumpa bérlése a legtöbb ház építése esetében a leggyorsabb, legprofibb módja annak, hogy a megrendelt mixerbeton jól legyen kezelve. Ám vannak olyan helyzetek, amikor egészen egyszerűen nem létezik egyéb lehetőség, mint a betonpumpa bérlése. Ilyenkor nincs is más dolgunk, mint hogy egyeztessünk a betonozás szakértőivel. Ők az információk alapján a megrendelt mixerbetont nemcsak kiszállítják, hanem az erre való eszközzel – betonpumpával – le is terítik a betont.

Lássuk milyen esetekben szükséges a betonpumpabérlés:

  • ha a mixerbetont a föld szintjénél magasabban levő emeleti (pl. födém, koszorú) szerkezetekhez akarjuk használni;
  • amikor olyan helyre kerül a mixerbeton, ami nehezen megközelíthető szállító gépjárművel
    • ennek egy speciális esete, amikor valójában nem olyan nehezen megközelíthető a helyszín. Ellenben mégiscsak bonyolult lenne gépi segítség nélkül leteríteni a mixerbetont. Például nem lenne más mód, mint vödrökben odahordani – ám ez rendkívül hosszadalmas és fárasztó megoldás lenne;
  • ha a mixerbeton minősége miatt fontos, hogy minél gyorsabban bedolgozzák – vagy nem megoldott a tárolása a teljes mennyiség felhasználásáig.
Betonpumpa bérlés, Beton - Dimenzió

Betonpumpa bérlés, Beton – Dimenzió

Betonpumpa bérlés, amikor az esztétikumnak is szerepe van

Van még egy olyan helyzet, amikor a megrendelővel közösen arra juthat a mixerbeton kiszállítója, hogy a betonpumpa bérlése a megoldás. Ez jellemzően olyan munkálatok esetén fordulhat elő, amikor nem egy most készülő ház építéséhez kell a mixerbeton. A helyszínen már van egy családi ház, melynek a környezete is rendezett.

Ilyenkor a nagy, nehéz, mixertbetonnal megrakott mixerautók nem biztos, hogy jót tesznek, ha beállnak a telekre. Különösen, ha a helyszínen a talaj szerkezete viszonylag laza, könnyű. Ilyenkor ugyanis előfordulhat, hogy ezek a terjedelmes szállítóautók túlzottan megbolygatnák a rendezett helyszínt. A megoldás tehát erre az lehet, ha a mixerkocsival a kerítésen kívül parkolunk, és betonpumpát bérlünk a mixerbeton leterítéséhez. Így a mixerbeton gyorsan, könnyen eljut a betonpumpa segítségével, és még a helyszín épségét is meg lehet őrizni.

Betonpumpa bérlése a betonozás szakértőjétől: mert számunkra az ügyfeleink érdekei a legfontosabbak. Válasszon minket, és kedvező áron juthat hozzá a betonpumpa bérléséhez.