Oldal kiválasztása

A betonüzemből rendelt mixerbeton 2 legnagyobb előnye

Egy építkezéshez szükséges mennyiségű mixerbetont kétféleképpen tudjuk beszerezni. Az egyik lehetőség a régebbi, mára már kissé elavult megoldás: bérlünk egy betonmixert/betonkeverőt. Megszerezzük a betonhoz szükséges alapanyagokat, fogjuk a lapátot, és kikeverjük benne mi magunk, otthon.

A másik – jóval modernebb és minden szempontból előnyösebb – megoldás, ha inkább a szakértőkre bízzuk a beton kikeverését, azaz megrendeljük készen egy betonüzemből.

Mert hát mivel foglalkozik egy betonüzem, és miért jó egy házépítés során innen megrendelni a mixerbetont?

Betonüzem, Beton - Dimenzió

Mivel foglalkozik a betonüzem?

A kérdés meglehetősen naivnak tűnhet, elvégre mi mással foglalkozhatna egy betonüzem, mint azzal, hogy gyárilag állít elő mixerbetont? És nem is lehet tagadni: a lényege valóban ez. De azért, mint semmi más sem a világon, az üzem feladata is összetettebb a valóságban, mint ahogy így leírva tűnik. Mert a beton gyárilag történő kikeverése igazából a betonüzem számára már csak a végeredmény, végtermék.

Mert mivel is foglalkozik egy betonüzem?

A betonüzem mindenekelőtt beszerzi a minőségi mixerbetonhoz szükséges alapanyagokat, hiszen ezek nélkül nem tudna garantáltan jó transzportbetont készíteni. A jó mixerbeton onnan ismerszik meg, hogy megőrzi a frissességét a betonüzemből a helyszínre történő szállítása során. Továbbá helyszínen is könnyen bedolgozható (kissé képlékeny) állagú marad, a könnyű kezelhetőség érdekében.

De a betonüzem számára ez nem elég: fontos tudniuk, hogy pontosan milyen jellegű felhasználásra kerül az üzemileg elkészített mixerbeton. Ez alapján tudja ugyanis a betonüzem meghatározni, hogy pontosan melyik összetevőből mennyi szükséges az elkészített beton tökéletes minőségéhez. Ezt tehát a mixerbeton üzemi elkészítése előtt mindenképpen meg kell adni a betonüzemnek.

Összefoglalva tehát: a betonüzem feladata, hogy a lehető legjobb minőségű mixerbeton-alapanyagot biztosítsa, mindig az adott építési munkára szabva.

Mixerbeton

Miért jó, ha a Beton – Dimenzióra bízzuk a mixerbetonunkat?

Az első és legfontosabb válasz a fenti kérdésre a betonüzem feladatából rögtön ki is tűnhet. Azért jó nekünk, építkezőknek, mert garantálja a gyártott beton minőségét. Azaz nemcsak könnyen kezelhető a mixerbeton, és könnyű vele dolgozni, de (szakszerű kezelés mellett) hosszú-hosszú évekig tökéletesen ellátja a feladatát.

De nemcsak ez az egy óriási előnye van a betoncég által készített beton megrendelésének. Van egy másik, hatalmas előnye, amit sokan nem is sejtenek. Ez pedig az, hogy az üzem készítette mixerbeton választása esetén a legtöbb esetben kedvezőbb költségekkel számolhatunk, mint gondolnánk.

Tehát összességében a Beton – Dimenzió Kft által készített beton:

  • jobb, időtállóbb minőséget garantál;
  • akár olcsóbb is lehet, ha ezt választjuk;
  • és sokkal egyszerűbbé válik vele az építkezés is.

Így talán már érthető, miért is jó az a betonüzem készítette beton. További kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!