Oldal kiválasztása

Építkezésbe fogott? Rendeljen mixerbetont!

Na de miért jó a mixerbeton? És miért jó, ha pont mixerbetont rendelünk, és nem valamilyen másfajta betont? Reméljük, cikkünk végére minden kérdésre meglesz a válasz.

Mixerbeton rendelés előtt ismerkedjünk meg a mixerbetonnal

A mixerbeton sokféle néven ismert a köztudatban. Szokták hívni transzportbetonnak vagy éppenséggel készbetonnak, de van, aki nemes egyszerűséggel csak kevert betonként emlegeti a mixerbetont. (Ez kissé megtévesztő, mivel tulajdonképpen minden beton „kevert”, hiszen a beton alapvetően több alapanyagból és egyéb adalékanyagokból áll össze. Csakúgy, mint a mixerbeton.)

A mixerbetonról azt érdemes még tudni, hogy nem a helyszínen keverik ki. A mixerbetont előre, gyárilag állítják össze. Méghozzá úgy, hogy minden esetben előre meg van határozva az összetevők aránya, illetve hogy milyen és mennyi adalékanyag kerül bele.

A mixerbetont tehát, ahhoz, hogy a megfelelő időben a rendelkezésünkre álljon, előre meg kell rendelni valahonnan.

Mixerbeton rendelés - Beton - Dimenzió Kft

Mixerbeton rendelés – Beton – Dimenzió Kft

Miért jó a mixerbeton, miért lehet jól járni a mixerbeton rendeléssel?

A mixerbetonban mindenekelőtt az a legjobb, hogy a mixerbetont gyártó cégek garanciát vállalnak a minőségére – a megadott információk alapján. Vagyis ha a mixerbeton rendelése során minden szükséges adatot megkapnak. Ezek segítségével lehet ugyanis meghatározni, hogy az adott építési munkához milyen tulajdonságokkal rendelkező mixerbeton lesz legmegfelelőbb.

Miután kikeverték a megrendelt minőségű és mennyiségű mixerbetont, a következő lépés a mixerbeton kiszállítása az építés helyszínére. Mégpedig úgy, hogy a nagy gondossággal meghatározott és összeállított mixerbeton még véletlenül se veszítse el a garantált jó tulajdonságait. Mindezt úgy, hogy ráadásul még az állaga is kellőképpen megfelelően képlékeny maradjon ahhoz, hogy az építkezésnél megfelelően be tudják dolgozni. Márpedig ezeknek a kritériumoknak csak úgy lehet megfelelni, ha a mixerbetont speciális szállítóeszközökkel viszik el a rendeltetési helyére.

Mixerbeton rendelés, Beton - Dimenzió

Mixerbeton rendelés, Beton – Dimenzió

A mixerbeton rendelés mellett érdemes a kiszállítását is megrendelni

Szerencsére, ha jól választjuk ki azt a céget, ahonnan a mixerbetont megrendeljük, akkor a mixerbeton kiszállítása sem fog gondot okozni. Elvégre az igazán elvárható, hogy amelyik cégnél mixerbetont lehet rendelni, az rendelkezik ezekkel a bizonyos speciális, mixerbeton-szállító eszközökkel. Sőt, még ennél speciálisabb eszközökkel is, amelyek még könnyebbé teszik a mixerbeton leterítését. Vagy akár olyan eszközökkel, melyek segítségével egy csapásra megoldódik a mixerbeton kiszállítása és leterítése is, egyszerre.

Aljzatbetonozás

Mixerbeton rendelés és betonpumpa bérlés, Beton – Dimenzió

Miért éri meg a mixerbeton rendelés más betonnal szemben?

Számos okból éri meg bárkinek, ha a mixerbeton-rendelést választja másfajta beton rendelése vagy házilag kikeverés helyett. Legfőbb érveink a mixerbeton rendelése mellett:

Ha mindez fontos önnek, rendeljen mixerbetont a betonozás szakértőjétől.