Oldal kiválasztása

Betonozás betonpumpával és mixerbetonnal

Az ideális kombináció a tökéletes végeredményhez

Betonozni lehet hosszú, fáradságos munkával, kétes kimenetellel. De lehet betonozni gyorsan, egyszerűen és könnyen is, méghozzá úgy, hogy a végeredmény egy tartós, stabil beton tartószerkezet lesz.

Mi lehet ez utóbbi titka: a jó minőségű betonnak, és a vele való könnyű munkának? A megoldás egyszerű: betonozás betonpumpával és mixerbetonnal. Mert ezeket, a betonpumpát és a mixerbetont pont hogy a fenti célokra fejlesztették ki. A betonpumpát a könnyű, gyors, mégis hatékony és színvonalas munkavégzéshez, a mixerbetont pedig az időtálló végeredményhez.

Ha pedig a kettőt összekombináljuk, összekötjük a kellemeset a hasznossal, azaz a betonozás betonpumpával és mixerbetonnal történik, nem fogunk csalódni. Mert ezt a két dolgot, a betonpumpát mint eszközt és mixerbetont mint építési alapanyagot tulajdonképpen egymásnak találták ki.

Betonozás betonpumpával

A betonpumpa egy nagyon hasznos szerkezet. Feladata, hogy a bedolgozni kívánt, még képlékeny mixerbetont eljuttassa oda, ahova a betont teríteni kívánjuk. Mindezt lehetőleg a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban.

De vannak olyan helyzetek is, amikor a betonpumpa nem csak egyszerűen hasznos. Van, amikor csak betonpumpa segítségével tudjuk a betont a megfelelő helyre pumpálni. Melyek lehetnek ezek a helyzetek? Például, ha:

  • teherautóval nem vagy nagyon nehezen megközelíthető a betonozás helyszíne;
  • magasban kívánunk betonozni (betonkoszorú vagy födém betonozása során);
  • vagy ha a körülmények megkövetelik a beton minél gyorsabb bedolgozását.

Ezekben az esetekben nemcsak ajánlott, hanem szükséges a betonpumpa bérlése.

Betonozás betonpumpával,  Beton - Dimenzió

Betonozás betonpumpával

Betonozás mixerbetonnal

Azt, hogy mi a jó a mixerbetonban és mi mindenért érdemes mixerbetont választani a betonozáshoz, már említettük néhányszor. Így most csak címszavakban foglaljuk össze. A betonozás mixerbetonnal ideális, mert:

  • időt és energiát spórolunk meg vele;
  • garantált, tartós minőséget kapunk, az adott feladatra szabva;
  • és még az ára is kedvező lehet.

Mixerbeton, Beton - Dimenzió

Betonozás betonpumpával és mixerbetonnal

Mi van akkor, ha a betonozás betonpumpával ÉS mixerbetonnal történik? Az bizony azt jelenti, hogy a betonpumpa használatából és a mixerbetonból adódó előnyök nemcsak összeadódnak, hanem egymást erősítik. Ha ugyanis a betonozás betonpumpával és mixerbetonnal történik:

Mindehhez nem kell mást tenni, mint megtalálni a megfelelő céget, ahol mind a tökéletes mixerbeton, mind a betonpumpa rendelkezésre áll. A jó hír, hogy ha ezt olvassa, meg is találta. Hívjon minket ma, és fellélegezhet: biztos kezekben és szilárd alapokon fog állni a háza!