Oldal kiválasztása

Betonpadló mixerbetonból – az új őrület

Az élet minden területén, így az építészetben is folyton változnak a trendek, mindig más a divatos. Egyvalami azonban mégis változatlan: a beton és mixerbeton vezető szerepe az építkezések során.

Vagyis valami mégiscsak változik: még a mixerbetont is eléri a divat szele. A jelenlegi irányzatok ugyanis azt mutatják: a mixerbeton nem csupán a legmegbízhatóbb építési alapanyag, hanem esztétikai értéke is van. A mixerbeton lehet SZÉP is házunk táján – nemcsak stabil, szilár, tartós építészeti elem. Ráadásul nem is a ház körül, kertünkben, hanem legintimebb otthonunkban is.

Íme a legújabb őrület: a betonpadló mixerbetonból!

Mixerbetont kívül-belül használunk: miért ne lehetne betonpadló mixerbetonból a házban is?

Tudjuk jól, a mixerbeton elengedhetetlen része mindenfajta építkezésnek, így a lakóépületként használt házaknál is. Ha pedig már úgyis rendelünk mixerbetont – miért ne lehetne a szobák padlója is mixerbetonból?

…Sokan most bizonyára elborzadva felszisszennek: úristen, az a csúnya, szürke beton – a lakásban…?!

Pedig éppen ez a lényeg: a mixerbeton, amellett hogy praktikus és hasznos, még szépen is tud mutatni. Természetesen megfelelő mixerbeton és szakember segítségével.

Betonpadló mixerbetonból

Betonpadló mixerbetonból

Betonpadló mixerbetonból, praktikus, sőt: esztétikus, költséghatékony! megoldás

Bár a mixerbeton, miközben dolgozunk vele, nem a szépségével hódít. Inkább azzal, hogy ennél jobb és olcsóbb építési alapanyag nemigen létezik. De már léteznek olyan megoldások, melyek segítségével a felületét márványos csillogásúvá lehet tenni. Így pedig már egészen pofásan fest – akár betonpadlóként is kifejezetten jól nézhet ki.

De miért jó, hogy mixerbetonból van házunk padlója is? Hát azért, mert ha már eleve rendelünk mixerbetont házunk építéséhez, akkor egyúttal beltéri padlónk gondját is letudjuk vele.

Ugyanebben rejlik az oka annak is, hogy miért költséghatékony megoldás a betonpadló mixerbetonból. Mert így nem szükséges külön burkolóanyagot beszerezni a betonpadló felületére.

Így lesz a házunk járófelülete betonbiztos, és egyúttal modern, kifejezetten esztétikus – a betonpadló segítségével. Még akár a burkolat alatti meglévő, régi betonalapzatunkból is.

Betonpadló mixerbetonból

Betonpadló mixerbetonból

Izgalmas betonpadló és mixerbeton, betoncsiszolással és egyéb kreatív megoldásokkal

Egy gyártelep, ipari csarnok esetében nem különösebben meghatározó tényező az esztétikum, így nyugodtan lehet sima betonpadló mixerbetonból. De mi a helyzet egy családi háznál, irodánál, ahol is a dekoratív megjelenés igenis számít még a padlónál is?

Az eredetileg meglehetősen unalmas, szürke mixerbeton-felület szinte újjá tud születni szakértő kezek között – már csak azzal, ha csak csillogóssá polírozzák.

De ez egy azok közül, melyek segítségével igazán különleges hatásokat lehet elérni, ha a betonpadló mixerbetonból készül. Nemcsak a csillogó csiszolás, hanem a különböző színezési eljárások segítségével: akár különféle mintákkal is díszíthetjük betonpadlónkat. Ezek segítségével betonpadlónk akár úgy nézhet ki, mintha gránit vagy márványból készült padló lenne.

Mixerbeton Budapest: minden, ami beton, akár betonpadló is.

Betonozás szakemberrel és mixerbetonnal, Betonpadló mixerbetonból